Performancing Metrics

Prenehanje kajenja s hipnozo- Slohipnoterapija

Celostni terapevtski pristop

hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, bioterapija, meditacije, slikanje avre, tečaji osebnega razvoja in samopomoči

Prenehanje kajenja in hipnoza

Hipnoza in hipnoterapija kombinirana z ostalimi učinkovitimi metodami in pristopi je izjemno učinkovita in popolnoma varna metoda, ki Vam pomaga pri prenehanju kajenja. Bistvena pri tem je Vaša osebna odločitev, da popolnoma prenehate s kajenjem in ste pripravljeni narediti dokončni korak, da postanete nekadilec. Ko se enkrat odločite, je stvar enostavna. Pokličete me po telefonu ali kontaktirate po mailu in dogovorimo se za srečanje, ki Vam pomaga, da postanete nekadilec in ostanete nekadilec do konca Vašega življenja.

Hitro, učinkovito, brez stranskih učinkov. Brez povečevanja telesne teže in ostalih neprijetnosti, katerih se kadilci pogosto bojijo, ko razmišljajo in se odločajo o tem, da bi postali nekadilci.

Prenehanje kajenja

Učinkovita kombinacija različnih terapevtskih pristopov in metod, ki so praktično preverjeni in preizkušeni v praksi, celostno vplivajo na vse dejavnike kajenja in so prilagojeni posamezniku in njegovemu načinu življenja in dajejo v praksi odlične rezultate. Terapevtsko delo zajema vsa področja odvisnosti (telesni, čustveni in mentalni del), ki se med seboj prepletajo in ustvarjajo, ter podaljšujejo občutek odvisnosti. Dovolj je vaša motivacija in vaša odločenost glede prenehanja kajenja.

Prednosti, ki jih imajo nekadilci:

V cigaretnem dimu se nahaja preko 400 sestavin, večinoma gre za strupe, nekateri izmed njih so tudi radioaktivni.

V cigaretih je več kot 50 različnih vrst kemikalij, ki povzročajo raka. V človeškem telesu ni prostora, ki bi se lahko odmaknil škodljivim učinkom tobačnega dima, saj se z vsako prižgano cigareto sprosti 50 različnih kemikalij, ki dokazano povzročajo raka.

Prepričam sem, da poznate vse informacije o škodljivosti kajenja. Nekaterim ob teh informacijah postane nelagodno, ostali se preveč ne ozirajo na to. Ni potrebe po dodatnih informacijah. Zadeva je jasna. Najbrž nekateri o temu veste več od mene.

Edino kar je potrebno je vaša odločitev: "Dovolj imam"!

Če ste se sami odločili v svoji nameri, da prekinete s kajenjem in se dogovorimo za skupno srečanje, bi Vas zaprosil, da na srečanje prinesete naslednje stvari:

Prvi spisek je popis Vaših »sprožilcev«. To so aktivnosti, ki v Vas prebudijo željo za kajenjem. V toku samega srečanja »sprožilce« nevtraliziramo in jim spremenimo predznak. Kajenje bo postalo za vas samo spomin na pretekle čase.

Drugi spisek bom izkoristil za Vašo pozitivno »motivacijo«. Namesto, da Vas spominja, da morate kaditi, Vas vaša pozitivna »motivacija« ves čas spominja na to, da ostanete nekadilec.

Na koncu pa še ena malenkost pri kateri vztrajam. Od vas pričakujem, da 2 uri pred srečanjem ne kadite. To je optimalen čas v katerem je vaša želja po cigaretih in tobaku tako velika, da uresničite trenutno prekinitev želje in dosežete trajni rezultat.

Izkušja udeleženke:

Pri vas sem bila pri vas na hipnozi za odvajanje od kajenja. Moram priznati,da sem presenečena, saj si nisem predstavljala takih rezultatov. Res, da je minilo komaj slabe tri mesece, ampak ne-kajenje mi gre z lahkoto od rok. Prve štiri dni sem imela nek občutek šibkega nemira, pa nisem vedela zakaj, saj tudi pomislila nisem, da mi mogoče manjka cigareta. Tudi, če sem v družbi kadilcev (odmor v službi,kavica...), cigarete ne pogrešam. Zdi se normalno, da oni kadijo, jaz pa ne. Neverjetno, res. Nekajkrat se mi je v zavest prikradla misel, kaj pa, če bi en dim? Ampak sem zadevo z malo dobre volje odmislila. To je to-ni krize, ni panike. Upam, da tudi tako ostane.

Zahvaljujem se vam za pozitivno izkušnjo in dragoceno pomoč. Še naprej vam želim veliko uspehov. (Janja P.)


Prenehajte kaditi s pomočjo hipnoze še danes in recite stop kajenju. Brez stresa, na varen, naraven in učinkovit način.


Prenehanje kajenja