Performancing Metrics

Kvantna Transmisija - 4-dnevni energijski prenos

Celostni terapevtski pristop

hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, bioterapija, meditacije, slikanje avre, astrologija in tarot, tečaji osebnega razvoja in samopomoči


Terapija-transmisija

od torka 01.05. do petka 04.05.2018 vsak dan od 21:00 do 21:20 ure (v petek do 22:00 ure)
Vsaka prijavljena oseba lahko prijavi še eno osebo brezplačno :)

Transmisijska 4-dnevna terapija je zgoščeno usmerjen prenos energije in širjenja zavesti, ki posamezniku omogoča doživljanje globokega miru in ravnovesja, globoka meditativna stanja in aktivira samozdravilne in obrambne sposobnosti telesa in vodi posameznika nazaj k celovitosti, ter harmoniji telesa in uma. Večino našega življenja je pozornost na zunanjem svetu, osebah, predmetih...doživljamo vzpone in padce, enkrat smo veseli, drugič žalostni...zdravi ali bolni...napeti ali sproščeni...transmisija nam pomaga predelati različne vrste vtisov ( mentalne, čustvene, telesne...). Vezanost na situacije, napačno razumevanje, močna negativna čustva, strahovi, ki nas omejujejo, ujetost v usodo...vsi ti vtisi vplivajo na naše fizično telo in posledično na naše zdravje. Če je tega preveč lahko privede do neravnovesja in bolezenskih stanj. Ko se nakopičeni vtisi, ki jih doživljamo postopoma umirijo, se zdravi in obnavlja tudi naše fizično telo. Čas, ki ga namenite za transmisijo je koristen vložek v sebe in v svoj razvoj.

Veliko število udeležencev, ki so v preteklih letih sodelovali v torkovih transmisijah je izrazilo željo po poglobitvi samega učinka transmisije. To me je vodilo k temu, da sem se odločil za 4-dnevno transmisijo.

Vsak mesec bosta na voljo dva termina. Na ta način želim dati možnost vsem, ki si želijo udeležbe na transmisiji.

Nikamor vam ne bo potrebno iti, sodelovali boste lahko od doma, v svoji sobi, v tujini..., kar je vsekakor velika prednost. Učinek na daljavo je enak, pogosto še bolj intenziven kot v živo, kar potrjuje veliko udeležencev transmisije.

Število udeležencev 4-dnevne transmisije je omejeno na 8.

Več o sami transmisiji in njenih učinkih si lahko preberete tukaj

Veliko je tudi različnih pričevanj in zanimivih povratnih informacij o pozitivnih učinkih delovanja transmisije.

Več si lahko preberete tukaj


Transmisija-terapija
Kvantna Transmisija učinkovito pomaga pri:
 • doseganju popolnega notranjega miru
 • globoki prenovi na podzavestni ravni
 • celični preobrazbi na najglobljem nivoju
 • osvobajanju od omejujočih vzorcev, prepričanj in identifikacij
 • aktiviranju samozdravilnih in obrambnih sposobnosti telesa
 • doživetju svoje dušne- duhovne esence
 • nespečnosti in omogoča pravi nočni počitek
 • hitrejšemu okrevanju po bolezni in poškodbah
 • širjenju zavesti
 • dvigu v dimenzije svoje večne biti
 • osvobajanju od ponavljajočih se karmičnih vzorcev
 • doživetju življenja kot čiste, brezpogojne radosti
 • čustveni in mentalni transformaciji
 • duhovnem prebujanju

Kdaj bo potekala in koliko časa traja transmisija?

Transmisija bo potekala 4 dni zapored ob točno določeni (vsak dan enaki) uri. Posamezna transmisija traja 20 minut (zadnja transmisija v petek pa traja eno uro).

Kdo izvaja Transmisijo?

Kvantno Transmisijo vodi in izvaja Grega Gregorec, ki je tudi avtor same metode. Kvantna transmisija je nastala kot preblisk in uvid v strukturo vesolja in delovanja zavesti. Transmisija kot sama metoda ni učenje kako kaj dobro narediti ali zdraviti, temveč gre v svojem delovanju do samega jedra, bistva, ki ga nobena metoda ali učenje kot tako, na nek način ne more zajeti. Transmisija gre onkraj našega pogojenega uma, naših pogojenih predstav in identifikacij in pelje človeka v brezčasje, enost. Pelje nas onkraj vseh dvojnosti do svojega izvora, svojega sebstva.

Kako se naj pripravim na Kvantno Transmisijo?

V času transmisije je najbolje, da najdete miren prostor, se namestite v udoben položaj, leže ali sede. Oči imate lahko zaprte. Ni nobene potrebe, da bi bili preveč koncentrirani.

Kar je potrebno je, da se prepustite in opazujete. Opazujete lahko tok misli, občutkov in telesnih senzacij. Po koncu transmisije večina občuti globok mir in sproščenost, zato lahko v tem stanju ostanete še nekaj časa po transmisiji in malo "poležite" ali "posedite".

Karkoli se pojavi med transmisijo ( misli, čustva, slike, telesne senzacije) ali se ne pojavi- vse to popolnoma odgovarja potrebam posameznika v danem trenutku. Gre za popolno sprejemanje tega, kar se dogaja v danem trenutku.

Priporočljivo je, da si pred začetkom Transmisije vzamete nekaj minut časa za sproščanje in tišino, da se čim bolje pripravite na samo sprejemanje pretoka energije in zavesti. Posamezniki poročajo, da se na ta način izkušnja Transmisije še poglobi in intenzivira.

Priporočam tudi, da si pred začetkom 4-dnevne transmisije opišete vaše trenutno stanje, probleme, razloge za sodelovanje, hotenja...vse, kar čutite si lahko zapišete. Enako lahko naredite po koncu celotnega štiridnevnega procesa.

Vse, kar doživljate med transmisijo je tu, da vam pomaga biti bolj zavesten, bolj "resničen". Veliko različnih vtisov in različnih občutkov je "pokopanih", energetsko delo jih lahko dvigne na bolj zavestni nivo, da se z njimi lažje soočate. Pri transmisiji ni najpomembneje kaj doživljate ali kaj se vam dogaja, temveč zavedanje delovanja našega reaktivnega uma in odmik od njega...počivanje v svojem sebstvu, samem sebi...v svoji biti...in stabilizacija tega občutka.

Pogoj za udeležbo na Transmisiji je polnoletnost.


Kako se prijavim na 4-dnevno transmisijsko terapijo/prenos?

Prijavite se preko elektronske pošte:  kvantna.transmisija@gmail.com

Prijava je potrjena s plačilom na spodnji TRR.

Če imate morebiti dodatna vprašanja me lahko kontaktirate preko telefona 051 783 072 ( Grega) ali preko e-pošte.

Cena 4-dnevne transmisije je 50 evrov. Prijave sprejemam do zasedbe mest.

Znesek 50,00 eur nakažite na naslednji TRR:

Nova Alkimija, Gregor Gregorec s.p.
Ob Potoku 19
1000 Ljubljana
št. TRR: SI56 6100 0001 2659 623 HDELSI22 ( swift/bic)
sklic : datum plačila
namen: Transmisija


Vsaka prijavljena oseba lahko prijavi še eno osebo brezplačno :)


Vsako zdravljenje ja samozdravljenje. Kvantna Transmisija omogoča telesu in umu, da pride v energetsko ravnovesje. Ko je ravnovesje vzpostavljeno se prebudi sposobnost telesa- samoregulacija- da samega sebe zdravi. Transmisija ne daje nobenih zagotovil ali garancij o rezultatih delovanja.

Kljub temu, da se je kvantna transmisija v praksi pokazala za zelo uspešno v aktiviranju samozdravilnih sposobnosti in zdravljenju, ter širjenju zavesti, kvantna transmisija ni zamenjava za strokovno medicinsko pomoč, diagnozo ali kakšno drugo obliko terapije.