Celostni terapevtski pristop

hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, bioterapija, meditacije, slikanje avre, astrologija in tarot, delavnice in seminarji

Meditacijski vikend na Krasu- 05.04. do 07.04.2019

Meditacijski vikend retreat ja namenjen vsem, ki si želite spoznati svet meditacije ali pa obnoviti in utrditi svojo dosedanjo meditacijsko prakso. Meditacija je poznana v mnogih kulturah in duhovnih šolah kot učinkovito sredstvo samorazvoja in samouresničitve.

Meditacija nam pomaga, da uresničimo svoj polni potencial tukaj in sedaj, poglabljajoč se v svoje resnično sebstvo, ki ni pogojeno z umom, mislimi, čustvi in petimi čutili. Življenje posameznika, ki meditira je enostavno bolj polno, osmišljeno in osrečujoče, ker v večji meri ni pogojeno z zunanjimi potrditvami in okoliščinami.

Meditacija ima poleg vseh ostalih prednosti tudi znanstveno dokazane učinke na telo in duha:

 

V okviru meditacijskega retreata bomo prakticirali različne vrste meditacij, od začetnih pa do bolj naprednih. Dinamika meditacijskega retreata bo prilagojena potrebam skupine in posameznika. Poudarek bo na tišini, občutenju sebe v popolnosti, v predanosti in sprejemanju samega sebe skozi različne tehnike meditacij, ki vam bodo pomagale odstreti vašo resnično nepogojeno bit. Meditacija pomeni nedelovanje in prepuščanje. Edino na ta način lahko prava modrost prodre skozi nas. Tehnike meditacije pa so aktivni del in omogočajo, da se zgodi pasivni del- meditacija. Meditacija je samo pot, ti sam si na tej poti najvrednejši.

Tišina je resnica. Tišina je blaženost. Tišina je mir. Tišina sama je sebstvo. (Ramana Maharshi)

V okviru meditacijskega retreata bom predstavil tudi učenje razsvetljenih mojstrov: Ramana Maharshi, Nisargadatta Maharaj, Robert Adams, Papaji...

Meditacijski retreat je namenjen tako radovednim začetnikom, ki šele spoznavajo svet meditacije, kot tudi že izkušenim praktikantom.

 

Meditacije, ki jih bomo prakticirali:

 

Meditacije in različne vaje bodo razporejene skozi ves dan. 

Dan bomo začeli z izvajanjem Qi gonga - vadba Osem zakladov, ki je starodavna vadba  doseganje dobrega zdravja, vitalnosti in duhovnega napredka, ki nas nauči zbirati energijo in vabi, da k vzpostavitvi ravnovesje telesa, uma in duha.  Čas po kosilu bo namenjen počitku, integraciji, in aktivnostim po vaši osebni izbiri. Okolica nudi čudovito, neokrnjeno naravo in je zelo primerna za sprehode in stik z naravo. V bližini je tudi Rakov Škocjan, ki kar vabi, da se sprehodite in ga obiščete.

 

Lokacija:

Zenja (Vrelec življenja), Dolnje Ležeče 19, Divača  Klikni

Apartmani in dvorana se nahajajajo na mirni lokaciji, približno 1,5 km od Škocjanskih jam in 100 metrov od Regionalnega parka Škocjanske jame. Parkirali boste lahko na brezplačnem parkirišču v sklopu nastanitve.

 

Vodja programa:

Grega Gregorec, ki se z različnimi oblikami meditacij ukvarja že 25 let, in ki so dosegle svoj najvišji izraz v Kvantni transmisiji.

Več o njegovem delu si lahko preberete tukaj

 

Kdaj: od petka 05.04.2019 do nedelje 07.04.2019 (začnemo v petek popoldne ob 17:00 uri in končamo v nedeljo ob 16:00 uri)

Prispevek: 190 evrov

Število prostih mest je omejeno. Prijave sprejemam do 29.3.2019 zaradi same organizacije retreata, oziroma do zasedbe prostih mest.

Cena vključuje 2 polna penziona (vegetarijanska prehrana) in vodenje programa.

 

Vse prijave in ostale informacije na 051/783-072 ali po e-pošti: grega.gregorec@gmail.comMožna je tudi organizacija različnih delavnic in seminarjev v vašem kraju.
Kraj in čas sta tako prilagojena potrebam in željam skupine.

Če vam individualni način dela bolj ustreza se lahko dogovorimo tudi za individualno učenje posameznih metod. Na ta način se učenje še bolj prilagodi vašim željam in potrebam.

Za vsa vprašanja in informacije nas lahko kontaktirate.