Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Rebirthing- dih življenja- sobota 30.9.2023 ☀

Meditacijski retreat na Pohorju

 

- od srede 7.8 do nedelje 11.8.2024 na Pohorju- 

 

Ta intenziv meditacij je nastal kot odgovor tistim, ki se želite poglobiti v vprašanja in odgovore »Kaj resnična meditacija je?« Je odgovor tistim, ki se skozi meditacijo želite iskreno in goreče odpreti Resnici vašega bitja. Namenjen je tako začetnikom kot tudi posameznikom, ki že imajo praktične izkušnje z meditacijo.

Kaj je resnična meditacija? 

Je pustolovščina v notranji svet svojih občutkov, intimnega doživljanja sebe in sveta okoli nas. Je prvinski stik s seboj, je ljubezen do sebe. Je sprejemanje. Ni zanikanje, temveč sprejemanje. Meditacija je orodje s katerim postaneš zavesten svoje prave narave, ki je nisi kreiral s svojim umom in koncepti. Narave, ki v tebi že je, in jo moraš šele odkriti.

 

Meditacije, ki jih bomo prakticirali:

 

V okviru meditacijskega retreata se bodo izvajale tudi diade Intenziva Razsvetljenja. Intenziv Razsvetljenja (Gnoze) pomaga globinsko prečistiti in transformirati um in njegove koncepte, kar je je osnova za čisto zavedanje prisotnosti in stanja mirnega in harmoničnega uma. V tem stanju se meditacija "dogaja" spontano na povsem naraven način.   

 

Ves program in vse meditacije, ki jih bomo izvajali se med seboj lepo dopolnjujejo in tvorijo celovito individualno izkušnjo. Skupinska dinamika na intenzivu pomaga posamezniku, da hitreje napreduje v svoji osebni in duhovni rasti.

Namen in cilji meditacije:

 

Celoten program je zastavljen tako, da vam bo poleg pridobljenega znanja nudil tudi regeneracijo na vseh nivojih.

Jutranje ure bodo posvečene tudi telesnemu aspektu - vajam za sproščanje travm, stresa in napetosti. Telesna sproščenost in energetska pretočnost pomembno prispevajo k širjenju zavesti in odprtosti, kar bistveno poglobi moč same meditacije.

Meditacije in vaje bodo razporejene skozi ves dan, program pa se bo odvijal in prilagajal skupinski dinamiki in potrebam skupine. Čas po kosilu bo namenjen počitku, integraciji, in aktivnostim po vaši osebni izbiri. V bližini je veliko gozdnih poti, slapova Veliki in Mali Šumik, Črno Jezero...

Večer so bo lahko končal ob ognju in bhajanih, branju duhovnih besedil, morda plesu, ali tihi kontemplaciji. Očara pa že tudi samo bližina zvezdnega neba in pripovedi vesolja.

V okviru meditacijskega retreata bom predstavil tudi učenje razsvetljenih mojstrov: Ramana Maharshi, Nisargadatta Maharaj, Robert Adams...

Lokacija:

Mladinski dom na Smolniku na Pohorju. Sproščeno in spodbudno okolje za delo na sebi. Bližina pohorskih pragozdov, potokov, tolmunov in slapov pa vabijo v prijetno poletno osvežitev.

 

Vodja programa:

Grega Gregorec, ki se z različnimi oblikami meditacij ukvarja že 30 let, in ki so dosegle svoj najvišji izraz v Kvantni transmisiji.

 

Kdaj: od srede 7.8.2024 do nedelje 11.8.2024 ( začnemo v sredo popoldne ob 17.30 in končamo v nedeljo ob 14.00)

Prispevek: 330 evrov, v ceno je vključeno vodenje, nastanitev in 4 polni penzioni s tremi vegetarijanskimi obroki na dan

Število prostih mest je omejeno. Prijave sprejemam do zasedbe mest.

 

Vse prijave in ostale informacije na

051/783-072

ali po e-pošti: grega.gregorec@gmail.comMožna je tudi organizacija različnih delavnic in seminarjev v vašem kraju.
Kraj in čas sta tako prilagojena potrebam in željam skupine.

Če vam individualni način dela bolj ustreza se lahko dogovorimo tudi za individualno učenje posameznih metod. Na ta način se učenje še bolj prilagodi vašim željam in potrebam.

Za vsa vprašanja in informacije nas lahko kontaktirate.