Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Rebirthing-dih življenja-sobota 23.12.2023 ☀

Individualna kvantna transmisija


kvantna-transmisija

Individualna kvantna transmisija je energijski prenos, ki pomaga pri dvigu zavesti in aktiviranju samozdravilnih sposobnosti v najširšem pomenu. V procesu se korigirajo napačni energetski vzorci na najglobljih podzavestnih ravneh. V svojem delovanju gre do samega jedra – brezčasne enosti. Pelje nas ven iz vseh identifikacij in vseh dvojnosti, do našega izvora, našega sebstva. To sebstvo je brezpogojni mir, brezpogojna sreča in ljubezen, ko smo eno z izvorom.Transmisija se istočasno odvija na fizični, čustveni, mentalni, psihološki in duhovni ravni. Energija deluje tam, kjer je najpotrebnejša. Energijski prenos je tako popolnoma usklajen s potrebami posameznika, tako da vsak dobi to, kar v danem trenutku za svoj razvoj najbolj potrebuje..

Kvantna Transmisija je celostni in integralen pristop za sodobnega posameznika, saj so v njej združene učinkovite metode in pristopi, ki so nadgrajeni na učinkovit način. Prednost individualne transmisije pred skupinsko transmisijo je v temu, da je samo delovanje popolnoma osredotočeno samo na posameznika, ki sodeluje v samem procesu. Na ta način pride do hitrejšega in močnejšega "praznenja" nakopičenih mentalnih vtisov, čustvenih blokad in telesnih senzacij. To pripomore k popolni regeneraciji telesa in uma, kar posameznika vodi v harmonijo, mir in srečo.

Nekateri si želijo zdravja, drugi notranjega miru, tretji si želijo poglobiti svoja meditativna stanja. Vsak cilj, ki ga imate je za transmisijo legitimen. Športnikom omogoča doseganje miru in stika s seboj, popolno koncentracijo in osredotočenost.

Vse, kar doživljate med transmisijo je tu, da vam pomaga biti bolj zavesten, bolj "resničen". Veliko različnih vtisov in različnih občutkov je "pokopanih", energetsko delo jih lahko dvigne na bolj zavestni nivo, da se z njimi lažje soočate. Pri transmisjiji ni najpomembneje kaj doživljate ali kaj se vam dogaja, temveč zavedanje delovanja našega reaktivnega uma in odmik od njega...počivanje v svojem sebstvu, samem sebi...v svoji biti...in stabilizacija tega občutka.


Kako poteka individualna kvantna transmisija ?

Kvantna transmisija poteka v živo ali na daljavo (stvar dogovora). Transmisija, ki jo izvajam na daljavo se izvaja 4 dni zapored ob dogovorjeni (vsak dan enaki) uri. Prvi dve transmisiji trajata 20 minut, zadnji dve pa 40 minut. Pri obisku v živo sta vključena 2 obiska po 45 minut. Pred transmisijo mi opišete vaše trenutne življenjske okoliščine in težave, ki jih želite razrešiti s transmisijo, da ustvarite v sebi jasno namero, kar si želite. Po temu zavzamete za vas primeren položaj, ležeč ali sedeč, zaprete oči in opazujete samo dogajanje. Transmisija se dogaja v popolni tišini, ki je edinstven katalizator transformacije in spremembe, ki presega vse voljne metode in tehnike. Med transmisijo vam ni potrebno ničesar spreminjati ali karkoli izboljšati. Opazujete lahko tok misli, občutkov in telesnih senzacij, brez, da bi se z njimi preveč poistovetili. Po koncu transmisije večina občuti globok mir in sproščenost, zato lahko v tem stanju ostanete še nekaj časa po transmisiji. Transmisija vam pomaga harmonizirati energetska telesa in jih optimalno okrepiti. Vsaka transmisija je edinstvena, in se ponavadi razlikuje od prejšnje. Učinki transmisije se med seboj seštevajo in lahko trajajo še nekaj dni po samem prenosu. Priporočam, da se kakšen dan po transmisiji v čim večji meri izognete različnim tiskanim in elektronskim medijem, ter pretirani komunikaciji. In ste bolj v tišini in v stiku s tem, kar je prinesla transmisija.


Kvantna Transmisija učinkovito pomaga pri:


Kdo izvaja kvantno transmisijo ?

Kvantno transmisijo vodi in izvaja Grega Gregorec, ki je tudi avtor same metode. Kvantna transmisija je nastala kot preblisk in uvid v strukturo vesolja in delovanja zavesti. Transmisija kot sama metoda ni učenje kako kaj dobro narediti ali zdraviti, temveč gre v svojem delovanju do samega jedra, bistva, ki ga nobena metoda ali učenje kot tako, na nek način ne more zajeti. Transmisija gre onkraj našega pogojenega uma, naših pogojenih predstav in identifikacij in pelje človeka v brezčasje, enost. Pelje nas onkraj vseh dvojnosti do svojega izvora, svojega sebstva.


Sistem deluje. Čestitam! Kako sem občutila: že uro prej me je hladilo po vsem telesu. Potem me je ob napovedanem času zajela svetloba in delovala posebno izrazito na področju glave. Imela sem občutek, da je moja glava velika žarnica in da je večja kot običajno in bi rada bila še večja. Energija se je spustila še nekoliko nižje po vratu spredaj in zadaj, ostali del telesa je bil dobesedno odrevenel. Ob določenem času je vse skupaj popustilo in sem šla spat. Danes se počutim sproščeno, veselo in resnično odprto do življenja. Hvala, hvala, bilo je zelo zanimivo, imam nekaj malega izkušenj z meditacijami, ampak to je bilo izven znanega. (Urška)


Številna pozitivna pričevanja udeležencev kvantne transmisije si lahko preberete TUKAJ

Cena 4-dnevne individualne kvantne transmisije je 120 evrov.


Kako se prijavim na individualno transmisijsko terapijo/prenos?

Informacije in prijave preko e-pošte: kvantna transmisija@gmail.com

Če imate morebiti dodatna vprašanja me lahko kontaktirate preko telefona 051 783 072 (Grega) ali preko e-pošte.

Znesek 120,00 eur nakažite na naslednji TRR:

Društvo Alkimija
Ob Potoku 19
1000 Ljubljana
št. TRR: 6100 0002 6744 993- Delavska hranilnica
sklic : datum plačila
namen: Transmisija-individualnaVsako zdravljenje ja samozdravljenje. Kvantna Transmisija omogoča telesu in umu, da pride v energetsko ravnovesje. Ko je ravnovesje vzpostavljeno se prebudi sposobnost telesa- samoregulacija- da samega sebe zdravi. Transmisija ne daje nobenih zagotovil ali garancij o rezultatih delovanja.

Kljub temu, da se je kvantna transmisija v praksi pokazala za zelo uspešno v aktiviranju samozdravilnih sposobnosti in zdravljenju, ter širjenju zavesti, kvantna transmisija ni zamenjava za strokovno medicinsko pomoč, diagnozo ali kakšno drugo obliko terapije.