Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Meditacijski retreat na Pohorju- 7.8. do 11.8.2024 ☀

Globinski PEAT

Globinski PEAT je krona PEAT sistema. Globinski PEAT je vrhunski integralni proces v katerega so celovito združeni terapevtski sistemi vzhoda in zahoda. Vsak globinski proces je zgodba zase, saj mora terapevt razumeti posameznikovo stanje v katerem se nahaja in se temu ustrezno prilagoditi. Uporaba same metode je skorajda neomejena. Z globinskim procesiranjem odkrijemo tudi svoje primarne polaritete ( kode).


Globinski PEAT učinkovito uporabljamo pri:
Globinski peat

PEAT je celovit sistem, saj v primerjavi z ostalimi energetskimi metodami odpravlja opozicijo, ki se lahko pojavi znotraj nas, popelje nas do jedra problema, kjer problem razpade... postavlja prihodnost pod kontrolo in zajame vse možne aspekte, kjer se problema nahaja ( česar ostale metode ne delajo).

Posebno pa velja omeniti, da z višjim nivojem procesiranja (globinski PEAT) odkrijemo svoje prvinske polarnosti, katere je posameznik "prinesel" v ta univerzum. Nekatere od teh polarnosti so: "Aktivno-Pasivno", "Ljubezen-Svoboda", "Mir-Napetost", "Dobro-Zlo", "Sreča-Žalost", Jaz in Drugi Ljudje"...

Naše osnovne prvinske polarnosti, ki so z nami ves čas od vstopa v ta materialni univerzum odrejajo cel spekter različnih izkušenj skozi katere potujemo skozi naša življenja .

Z globinskim PEAT procesom nevtraliziramo/integriramo ti prvinski polariteti.


Kakšna je korist od integracije primarnih polaritet ?

Nevtralizacija kod, oziroma prvinskih polaritet omogoča integracijo le teh v vsakodnevno življenje in s tem osvoboditev posameznika od prisilne igre in rešuje njegov osnovni življenjski problem. Z integracijo in ozaveščanjem postane oseba mnogo bolj zavestna same sebe in vse probleme, ki pridejo v življenju, reši veliko hitreje in konstruktivno.

Metoda PEAT gre za razliko od ostalih metod v samo jedro problema, do najgloblje esence človeškega bitja do Plerome ali Kvantnega Vakuuma, Sunjate, Velikega Neizpolnjenega, iz katerega vse izhaja. Na ta način se problem rešuje na najglobljem nivoju, ne pa na površini. Istočasno pa prodre v samo duhovno esenco človeškega bitja.

Povprečen PEAT proces traja od 15 minut do ene ure.

Terapevtsko delo s Peatom in ostalimi metodami duhovne tehnologije opravlja Grega Gregorec, ki se s Peat sistemom ukvarja že od leta 1999, z metodami duhovne tehnologije pa že od leta 1990.