Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Meditacijski retreat na Pohorju- 7.8. do 11.8.2024 ☀

SAMOHIPNOZA- delavnica samopomoči in uresničevanja ciljev- nedelja 9.6.2024 v Ljubljani

Vabimo vas na delavnico samohipnoze. Na delavnici samohipnoze dobili boste vso potrebno znanje in orodja, s katerimi boste izvajali to čudovito metodo, ki je učinkovita, naravna in popolnoma varna. Samohipnoza vam omogoča, da postanete v svojem življenju aktivni ustvarjalec in upravljalec vašega notranjega sveta in s tem posledično tudi zunanjih okoliščin, ki se spreminjajo v skladu z vašimi novimi notranjimi cilji in hotenji. Prevzemite odgovornost za vaše življenje in se naučite samohipnoze.

samohipnoza delavnica

Velika prednost samohipnoze- avtohipnoze je ta, da lahko izvajate večino terapevtskega dela sami, ostalo pa lahko s pomočjo hipnoterapevta.

Enostavno prilagodite svoje delo s samohipnozo Vašim potrebam. Ali je to spreminjanje vedenjskih vzorcev, boljši spomin in koncentacija, ustreznejša samopodoba, prenehanje kajenja, večja sproščenost, kontrola stresa, izguba telesne teže, globoka sprostitev, itd..., o vsem tem odločate Vi sami.

Samohipnoza je najbolj enostaven, naraven in direkten način komuniciranja z našo podzavestjo. Z vajo postane ta dostop vse lažji, in zavestno vplivanje vse bolj učinkovito. V procesu samohipnoze se povežemo z globino naše podzavesti, ki je naše Sebstvo. Prav zato se v tem stanju zavesti dogajajo globoki transformativni in zdravilni procesi, na vseh nivojih.

Pri samohipnozi delamo s pomočjo sugestij. Zavedati se moramo, da je prva sugestija šibka, druga že okrepi prvo, tretja krepi drugo in prvo… Strokovna beseda, ki jo hipnoterapevt uporablja za nadgrajevanje se imenuje COMPOUNDING. Včasih je vzorec v podzavesti malce bolj trdovraten, tako, da je potrebno, kar nekaj časa ponavljati sugestije in prakticirati samohipnozo, da pride do želenih sprememb. Tu je pomembna vztrajnost in odločnost v uresničevanju Vaših Ciljev s pomočjo samohipnoze. Geslo, ki ga potrebujete za Vašo samohipnozo je globoko zasidrano v Vašem podzavestnem umu. Ta zmožnost ostane z Vami do konca Vašega življenja.

Kaj se bomo naučili na sami delavnici samohipnoze ?

Bistvo same delavnice je praksa in še enkrat praksa. Na kratko bomo obdelali samo teorijo glede hipnoze, samohipnoze in namen in cilje, ki jih imamo pri samohipnozi. Naučili se bomo hitrega vstopa v globoko sproščujoče stanje, katerega bomo na delavnici vztrajno poglabljali. Naučili se bomo kako se dela s sugestijami na najbolj optimalen način. Predstavil vam bom nekaj novih prijemov in načinov delovanja, ki jih v sami literaturi o hipnozi še ni zaslediti. Sama delavnica je celostno zasnovana in maksimalno prilagojena udeležencem. Če se bo pokazala potreba in zanimanje vam bom predstavil še nekaj učinkovitih tehnik, ki niso omejena zgolj na področje hipnoze.

samohipnoza delavnica

V okviru delavnice samohipnoze bom predstavil in demonstriral tudi metodo za instantno odstranjevanje travm, ki jo učim v okvirju metod duhovne/spiritualne tehnologije (avtor metod je Živorad Mihajlović Slavinski) s katero odstranimo kakršnokoli travmo v samo 2 minutah. Vem, da je težko verjeti. Na delavnici se boste v to lahko sami prepričali. Seveda se boste tega tudi sami naučili in metodo koristno uporabljali v svojem življenju.

Vsak udeleženec bo prejel pisna navodila in opomnik same delavnice. Dodatno, kot bonus bo vsak udeleženec prejel slovenski zastonjski- freeware program za obdelavo in ustvarjanje sugestij kot učinkovito nadgradnjo samohipnoze.

Zaradi same kvalitetne izvedbe delavnice in individualnega pristopa je število udeležencev omejeno na 4 osebe.

Za udeležbo na delavnici ni potrebno nobeno predznanje ali izkušnje!


SAMOHIPNOZA- mojstrstvo podzavesti- delavnica samopomoči in uresničevanja ciljev

Voditelj: Grega Gregorec, integralni hipnoterapevt

Datum in čas delavnice: nedelja 9.6.2024 v Ljubljani od 10.00 do 16.00 ali individualno po dogovoru

Cena delavnice samohipnoze: 100 evrov

Če se prijavita 2 osebi skupaj je cena delavnice 90 evrov za vsako prijavljeno osebo.

Vse informacije in prijave na 051/783-072 ali preko e-pošte: grega.gregorec@gmail.com

Vsak udeleženec/ka, ki uspešno opravi osnovno delavnico samohipnoze se lahko kasneje udeleži tudi napredne delavnice samohipnoze, ki jo izvajam samo individualno. Pred udeležbo na tej delavnici je potrebno vsaj 3-tedensko redno izvajanje samohipnoze.Če vam datum delavnice ali skupinsko delo ne ustrezata, se lahko dogovorimo tudi za izvedbo individualne delavnice samohipnoze, ki je tako popolnoma prilagojena vašemu času in vašim potrebam.

Delavnico samohipnoze se lahko organizira tudi v vašem kraju. Minimalno število udeležencev so 3 osebe.