Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Meditacijski retreat na Pohorju- 7.8. do 11.8.2024 ☀

DP4 seminar- transformacija življenja

- sobota 22.6.2024 od 10.00 do 16.00 v Ljubljani -

DP4 je učinkovita metoda, ki jo lahko uporabljamo kot pomoč pri mnogih nezaželjenih izkušnjah, različnih neprijetnih stanjih, omejujočih čustvih, napačnih verovanjih, prepričanjih ... v kar so se prepričali že mnogi posamezniki.

Z DP4 metodo hitro in učinkovito presežete in transformirate svoje probleme, strahove in ostale težave in vzpostavite osebnostne lastnosti, ki si jih želite imeti. Osnova tega sistema je polarnost, ki je v naših življenjih stalno prisotna ( sreča-žalost, dobro-slabo, mir- napetost, dajanje-sprejemanje, imeti- ne imeti...)

DP4 je  hiter in  učinkovit proces Spiritualne Tehnologije in kvantni preskok v domeni alternativne psihoterapije. Avtor metode je Živorad Mihajlović Slavinski, svetovno poznani raziskovalec alternativne psihoterapije in ezoterike, avtor mnogih različnih knjig s področja osebne rasti in spiritualnosti. Sedaj lahko trajno odstranite svoje probleme in probleme svojih bližnjih preko namerne nevtralizacije izbranih polaritet. Prav tako lahko ustvarite v sebi v kratkem času psihološke, čustvene in duhovne lastnosti katere sami želite imeti

 

Komu je seminar namenjen?

 

Na seminarju udeleženci spoznajo in popolnoma obvladajo ta mogočni sistem. DP4 je orodje s katerim pomagate sebi in drugim. DP4 odpira vrata popolnoma nove dimenzije terapije in čustvene svobode. Če ga uporabite na nek svoj problem, negativno obnašanje, fobijo, strah, odlaganje obveznosti, strah pred avtoriteto, nesposobnost, da lahko govorite pred skupino neznanih ljudi  in ga nato poskušate namerno doživeti, ga ne boste več mogli.


V enem dnevu boste dobili vse znanje in vedenje, da boste učinkovito razbremenili katerikoli psihološki, čustveni in duhovni problem v 10-30 minutah!

DP4 je spiritualno inženirstvo. Lahko si izberete katerokoli osebo, katere lastnost si želite imeti in naredite proces DP-4 in na ta način realizirate v sebi na svoj način njene/njegove pozitivne lastnosti. Sedaj je mogoče, da se tega naučite sami, kot veliko ljudi pred vami.

Na seminarju DP4 se je možno dogovoriti tudi za izvedbo "UNIFICATION" procesa (procesa spojitve) za posameznike, ki si tega želijo. Gre za neverjetno učinkovit proces, v katerem se z uporabo metode DP4 vsa preteklost in prihodnost "spoji in integrira", ostane pa samo večna prisotnost v sedanjem trenutku. Tukaj in sedaj. Spomin na preteklost in prihodnost ostane, med njima izginejo vsi moteči elementi, ki posameznika potiskajo v preteklost ali prihodnost. Zaradi same učinkovitosti nekateri ta proces imenujejo "Karma proces", oziroma proces čiščenja karme.  

Na koncu tega procesa občutimo in vemo, da sta preteklost in prihodnost samo produkt našega uma in dualistične percepcije. Za izvedbo tega procesa me lahko kontaktirate in se dogovorimo za samo srečanje.

Ena od udeleženk seminarja DP4 je takole doživela to učinkovito metodo in je svojo izkušnjo opisala na internetu:»Nisem mogla niti sanjati, da obstaja tako hitra in učinkovita metoda. Še zmeraj se čudim. Za večino udeležencev so trajali procesi manj kot 30 minut. Žal mi je, ker tega nisem poznala že prej.«
 
DP4 je univerzalna metoda in proces, ki ima izjemen potencial, saj je povsem prilagojen posamezniku in njegovemu problemu. DP4 je učinkovito orodje samopomoči in samorazvoja, saj v sebi vsebuje način delovanja, ki zanesljivo in učinkovito vodi k cilju.

Še besede enega najbolj vplivnih psihoanalitikov sodobnega časa Carla Gustava Junga: "Ničesar ne more obstajati brez svojega nasprotja. Dve sta bila eno na začetku in spet bosta eno na koncu. Popolni modrec sebe osvobaja od nasprotij, ker je spoznal povezavo med njimi in njihovo spreminjanje."

Pomembno: Niso potrebne nobene izkušnje ali predznanje 

 

Delo bo potekalo v majhni skupini. Prijave sprejemamo do zasedbe mest.

 

Datum in čas seminarja: sobota 22.6.2024 od 10.00 do 16.00 v Ljubljani ali individualno po dogovoru 

Voditelj: Grega Gregorec, certificirani PEAT trener

Vsak udeleženec dobi potrebno gradivo. 

Več o DP4 na

https://www.slohipnoterapija.org/dp4


Cena: 90 evrov . Ob prijavi dveh oseb je cena 80 evrov za posamezno osebo. 

Vse informacije in prijave na tel: 051/783-072

ali na e-pošto:

grega.gregorec@gmail.com

 

Že nekaj časa je, odkar sem bila na seminarju DP-4. Redno uporabljam to tehniko. Reči moram, da je špica! S pogosto uporabo sem se kar veliko naučila in sem si ta teden privoščila nevtraliziranje globokega strahu. Zanimivo je to, da sem strah odpravljala že z drugimi tehnikami in sem bila prepričana, da ga sploh ni več v meni. Nekega dne pa sem dobila preblisk in sem se spustila v globine osnovnega strahu/strahov. Kar dobro uro me je prikovalo na stol, ni bilo enostavno kar sem doživljala, na koncu sem bila zelo utrujena. Po kakšni uri mirovanja, se je iz mojih globin začela valiti neverjetna vročina – čiščenje navlake( sem prihranila pri kurjavi :)). Naslednji dan sem iz radovednosti poskusila ponovno, toda strahov ni bilo več. Tehnika DP4 deluje 100%. Sicer sem uspeh zaznala že pri drugih terapijah, toda to me je dobesedno navdušilo. Prevzemanje identitete vzornikov tudi odlično deluje (Ljuba R.)


Možna je tudi organizacija različnih delavnic in seminarjev v vašem kraju.
Kraj in čas sta tako prilagojena potrebam in željam skupine.

Če vam individualni način dela bolj ustreza se lahko dogovorimo tudi za individualno učenje posameznih metod. Na ta način se učenje še bolj prilagodi vašim željam in potrebam.

Za vsa vprašanja in informacije nas lahko kontaktirate.