Celostni terapevtski pristop

hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, bioterapija, meditacije, slikanje avre, astrologija in tarot, delavnice in seminarji


Rebirthing- dihaj in preporodi serebirthing

Rebirthing (preporod ali zavestno povezano dihanje) je metoda, ki jo je odkril Leonard Orr v sredini 70-ih let prejšnjega stoletja v Kaliforniji. Popularnost te metode je vezana predvsem na enostavnost in učinkovitost, ki je povezana z eno od osnovnih življenjskih funkcij- dihanjem. Poznano je, da je dihanje in njegova regulacija osnova večine duhovnih praks in sistemov samorazvoja in samopomoči, ker razvija koncentracijo duha, s tem da tu dihanje predstavlja samozdravljenje- fizični in psihični aspekt. Ljudje v večini niso zavestni elementarne moči, ki je skrita v dihanju in njegovem ritmu, vdihu in izdihu. Dihanje je stvar tega trenutka, ne preteklosti, ne prihodnosti. V harmoničnem, kontinuiranem globokem dihanju je ključ za rešitev mnogih težav, ki pestijo sodobnega človeka. Zunanje dihanje je samo grob odraz subtilnega notranjega dogajanja in dihanja, ki se dogaja v neskončnem kroženju diha. Naravno, zavestno in povezano dihanje, takega kot imajo majhni otroci ali živali, je odraz tega kroženja v človeku. O tem govori tudi Leonard Orr in mnogi voditelji rebirthinga, ko govorijo, da človek v procesu stopa v kontakt z Univerzalnim energijskim poljem, oziroma z Neskončnostjo ali pramatrico bivanjske pojavnosti.

Glavni namen rebirthinga je spomin in ponovno občutenje rojstva, ponovni psihološki, fiziološki in duhovni aspekt prvega vdiha in osvoboditev od njegove travme. Ker gre v večini primerov za osvobajanje vzorcev iz časa pred, med ali takoj po rojstvu, je metoda dobila ime rebirthing (preporod). Cel postopek se začne s spremembo podzavestnega vtisa o rojstvu, od primalne bolečine, do ugodja in zadovoljstva. Učinki celega procesa na življenje so takojšnji- negativne energijski vzorci izzvenijo, telo se začne pomlajevati in regenerirati, ker se polni z energijo univerzalnega energijskega polja.

Rebirthing učinkovito širi našo zavest na vseh nivojih: fizični, čustveni, psihološki in duhovni. Vsak dobi tisto, kar na določeni ravni zavesti potrebuje.

Globoko, sproščeno dihanje pomirja um. Tako dihanje zrahlja sistem nadzora v organizmu, kar omogoča, da iz podzavesti spregovori potlačeno in nepredelano. Ko se to zgodi, spontano steče življenjska energija, ki blagodejno deluje na vse ravni človeškega organizma. Ljudje z izvajanjem tovrstnega dihanja doživljajo fizična in psihična olajšanja in tako prihajajo v stik s seboj, v stik s svojim bistvom. Ko ljudje presežejo različna prilagajanja in pretvarjanja v svojih življenjih, ki jih obremenjujejo, se osvobodijo in na nek način ponovno rodijo.

Preporajanje osvobaja mišične blokade, plitko inhibirano dihanje, negativna čustva in misli vtisnjene v mišice, organe in celice telesa, probleme s hrbtenico, prekrvavitev in spolne blokade. Z dihanjem se osvobodimo telesnega in čustvenega aspekta travmatičnih in nezaželjenih izkušenj različnega tipa- iz sedanjega in tudi iz preteklih življenj.

Posamezna seansa rebirthinga ponavadi traja od 45 minut do 90 minut, lahko se dela individualno ali skupinsko. Če delam s skupino nadziram celoten proces in sem v pomoč in podporo. Med seanso dobite tudi bioenergijski tretma celega telesa, kar še dodatno harmonizira cel proces.

 

Koristi izvajanja rebirthinga:

 • zmanjšuje stres in zvišuje nivo energije, živosti in občutek, da je vse v redu

 • učinkovito odstrani toksine s telesa: 70% toksinov se sprosti preko dihanja, več kot dihaš, več sprostiš

 • dovoliš starim čustvom, spominom in preteklim travmam, da se predelajo in sprostijo na učinkovit način

 • dostop in transformacija samega jedra problema z razumevanjem potlačenih in neizživetih čustev in misli

 • predelava intimnih odnosov in podpora, da greš naprej

 • pospešuje pretok življenjske energije in zavesti, ki pomaga posamezniku živeti sebe

 • razširjena stanja zavesti in stik z višjim jazom, ter svojim življenjskim namenom

 • predelava potlačenih vsebin, misli, vzorcev rojstva, mladosti in preteklih izkušenj

 • razširitev kreativnosti in izraznosti

 • doživljanje globokega miru in stika s seboj

 • transcendenca uma in podpora resnici spoznanja sebe...

 

Opravljam individualne in skupinske seanse rebirthinga. Individualno srečanje traja približno 90 minut in zajema uvodni razgovor, proces rebirthinga in na koncu integracijo izkušnje. Cena je 60 evrov.