Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Meditacijski retreat na Pohorju- 7.8. do 11.8.2024 ☀

ASPEKTIKA- Alkimija zavesti

- nedelja 4.8.2024 od 10.00 do 16.00 v Ljubljani -

Aspektika je neverjetno enostavna in učinkovita metoda, ki hitro in učinkovito preobrazi katerokoli nezaželjeno stanje.    

Posebnost aspektnega procesa je njena edinstvenost pri preobrazbi naših pomankljivosti, strahov, fobij, jeze in ostalih neprijetnih stanj in vedenj v naše najboljše prijatelje. Zamislite si stvari, katere pri sebi ne marate, vam niso všeč in jih ne morete sprejeti. Kasneje ta stanja postanejo vaši najzvestejši prijatelji in sopotniki v vašem življenju. Težko verjeti ? To je Aspektika.   

To je revolucionarni sistem, ki hitro in učinkovito preobrazi katerokoli neprijetno stanje. Aspektika je preprosta, učinkovita in vsakomur razumljiva.   

Z Aspektnim Procesom v kratkem času odkrijete svoje omejitve in probleme, kot vrata do vašega najglobljega občutka Sebe, povezanega s celim Univerzumom.

Aspektika je izjemno učinkovita metoda duhovnega samorazvoja in integracije delov osebnosti. Uporablja se tako pri delu in pomoči drugim ljudem, kot tudi pri delu na samemu sebi ( samo-procesiranje), tako kot pri večini tehnik Spiritualne Tehnologije. Vse o Aspektiki se naučimo na eno-dnevnem seminarju. 

 

Kaj dobim z Aspektiko?         

 

Nevtralizacijo različnih problemov, travm, oziroma kakršnikolih nezaželjenih stanj, kar posledično privede do boljše kvalitete življenja. Glede dejstva, da Aspektika dela direktno na odločitvah, ki so najvažnejši in fundamentalni deli nezavednega, se v enem aspektnem procesu "sprazni" velika količina nezavednega naboja ( mentalne mase ). Z Aspektiko se duhovni razvoj pospeši, kar pripelje do integracije osebnosti v harmonično celoto.

Aspektika predstavlja resnično emocionalno alkimijo in transformacijo na najvišjem nivoju. Stvari v vašem življenju se začnejo spreminjati na alkimijski način.

 

Datum in čas seminarja Aspektike: nedelja 4.8.2024 od 10.00 do 16.00 v Ljubljani ali individualno po dogovoru

Voditelj: Grega Gregorec, certificirani trener duhovne tehnologije

Kraj seminarja: Ljubljana

Vsak udeleženec dobi potrebno gradivo. 

 

Več o Aspektiki si lahko preberete tukaj


Cena: 90 evrov . Ob prijavi dveh oseb je cena 80 evrov za posamezno osebo. 

Vse informacije in prijave na tel: 051/783-072 ali na e-pošto:

grega.gregorec@gmail.com

 
 


Možna je tudi organizacija različnih delavnic in seminarjev v vašem kraju.
Kraj in čas sta tako prilagojena potrebam in željam skupine.

Če vam individualni način dela bolj ustreza se lahko dogovorimo tudi za individualno učenje posameznih metod. Na ta način se učenje še bolj prilagodi vašim željam in potrebam.

Za vsa vprašanja in informacije nas lahko kontaktirate.