Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Meditacijski retreat na Pohorju- 7.8. do 11.8.2024 ☀

INTENZIV SAMOSPOZNANJA

- sobota 30.11.2024 od 10.00 do 20.00 v Ljubljani -

    “Poznavanje drugih je inteligenca. Poznavanje sebe je razsvetljenje.“ ( Lao Tze )                                                                                       

                                                        

Kakšna je v resnici naša realnost, izven naših prepričanj, misli, uma, brez naučenih percepcij? Kaj je življenje? Kdo sem jaz?

Ste prebirali ali poslušali zgodbe drugih ljudi o duhovni prebuditvi in bi radi sami to doživeli? Če je temu tako vas vabimo na Intenziv samospoznanja.

Spoznanje sebe na najgloblji ravni, je spoznanje vseprisotnosti in čiste zavesti. To je skrivnost Gnoze, in tudi končni cilj Intenziva samospoznanja.

Globoko občutena, empatična interakcija z drugo osebo je zdravljenje odnosa do sebe in odnosa do druge osebe. Ob brezpogojni prisotnosti, ki nas ne ocenjuje ali presoja, se tudi sami odpiramo do drugih in do sebe. Počutimo se varne izraziti vse, kar smo, občutke, misli, bolečine, strah, ta trenutek. 

Cilj, ki ga ima Intenziv je odgovor na vprašanje: Kdo sem jaz? Kaj je življenje? Kaj je drugo človeško bitje? Naše »osebnosti« nikoli ne moremo dovolj nahraniti ali jo izboljšati, da bi našli mir. Šele ko izgubimo to iluzijo sebe, se razkrije celota, Čista zavest, bog, praznina ali polnost – kakor je komu ljubši izraz. Postanemo dom, ki ga pravzaprav nikoli nismo zapustili, le zavedali se ga nismo. To zavedanje naredi bistveno razliko v dojemanju.

Izkušnja Intenziva nam daje:  

- samospoznanje in razumevanje bistva življenja
- pristnejši občutek poslanstva in življenjskega smisla
- iskrene in globlje povezave z drugimi ljudmi - družino, partnerjem, prijatelji...
- olajša možnost oprostiti sebi in drugim
- moč preseči strahove in probleme
- brezpogojno ljubezen, popolno sprejemanje sebe in drugih
- mir in tišino uma 
- veselje, občutek sreče brez razloga...

 

Posamezniki, ki so spoznali samega sebe veliko hitreje napredujejo v svojem življenju na vseh področjih.

Intenziv samospoznanja je skrajšana verzija originalnega Intenziva Razsvetljenja avtorja Charlesa Bernerja. Največja sprememba je v temu, da so koani bolj prilagojeni energiji in zavesti  skupine in se med Intenzivom spreminjajo. Intenziv samospoznanja je vsebinsko prilagojen začetnikom ( posameznikom, ki prvič prihajajo na intenziv) in tudi izkušenim udeležencem intenzivov.

Intenziv je dinamična tehnika duhovnega razvoja, ki spaja vzhodno in zahodno modrost v učinkovit sistem samospoznavanja.Vsak Intenziv je po svoji naravi edinstven, enkraten in neponovljiv. Atmosfera in energija Intenziva posameznika vodi do sebe, ne glede na to, kaj doživlja. Podpora vodje Intenziva in delo na sebi pomaga razstopiti lastno nevednost in ujetost v delovanje pogojenega uma. Tišina, odsotnost misli in  globok občutek izpopolnjenosti omogoča uvid v lastno brezčasje svoje resnične narave.

Intenziv omogoča direktno izkušnjo resnice. V nekem trenutku Intenziva se mentalni in čustveni elementi našega uma spraznijo. In v tem stanju je možno doseči direktno izkušnjo resnice in doživeti svojo resnično naravo, ki je edini resnični in trajni vir sreče.

Je ena od najhitrejših metod s katero lahko v kratkem času spoznamo svojo resnično naravo, ki ni pogojena, ki ni opisljiva...ki samo je. Čista zavest, brez objekta in subjekta.

Intenziv samospoznanja bo vodil Grega Gregorec, ki se je svojega prvega Intenziva Razsvetljenja udeležil leta 1991. Nekaj časa je tudi prebival v ašramu Ramane Maharshija, enega od največjih modrecev prejšnjega tisočletja. Tam je pobliže spoznal in prakticiral tehniko samospraševanja, ki jo bomo prakticirali tudi na Intenzivu.

V okviru Intenziva se bo izvajala tudi Kvantna Transmisija - energijski prenos Čiste Zavesti, ki bo še dodatno aktivirala in poglobila proces samospoznavanja.

Intenziv je namenjen vsem iskalcem resnice, ki želijo spoznati svojo lastno nepogojeno naravo in so pripravljeni na to potovanje.

Namenjen je tudi posameznikom, ki so se že udeležili Intenziva in si želijo svojo izkušnjo še poglobiti.

Več o konceptu, ciljih, načinu dela in zgodovini Intenziva Razsvetljenja si lahko preberete na 

https://www.slohipnoterapija.org/intenziv-razsvetljenja

 

Kraj: Ljubljana

Datum: sobota 30.11.2024 od 10.00 do 20.00 

Cena Intenziva: 80 evrov 

Intenziv bo vodil Grega Gregorec.

Prijave sprejemam do zasedbe mest.

Prijave in informacije: 051/ 783-072 ali po e-pošti: grega.gregorec@gmail.com

 

 

 

intenziv razsvetljenja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Možna je tudi organizacija različnih delavnic in seminarjev v vašem kraju.
Kraj in čas sta tako prilagojena potrebam in željam skupine.

Če vam individualni način dela bolj ustreza se lahko dogovorimo tudi za individualno učenje posameznih metod. Na ta način se učenje še bolj prilagodi vašim željam in potrebam.

Za vsa vprašanja in informacije nas lahko kontaktirate.